Aanbevelingen

Precies als op de afbeelding. Snel ontvangen. Uit de beschermende envelop kwam een schattig verpakt doosje. Helemaal tevreden.
Ik heb een gouden bedel aangekocht van een moto 14 K , en de dag nadien had ik hem al thuis in Belgie , netjes verpakt en heel mooi , alleen wat de prijs betreft vergeleken met hier in de goudwinkel ( 18 K ) wel heel duur ( verschil meer dan 100 euro duurder in Nederland ? vanwaar zo een groot verschil ? Maar het is heel mooi en zou het zo aanbevelen.
Prima service. Ik zocht een horloge wat al jaren uit de collectie was. Gevonden op de website, was snel af te halen zodat het op maar gemaakt kon worden. Prijs-kwaliteit prima. De voordelen van een webwinkel gecombineerd met de expertise van vakmensen, wat wil je nog meer?
Mooie ketting zilver, alleen geen lengte x breedte, gram? Ik zoek verder op www. We doen vandaag geen zaken met u.
Zeer vriendelijke mailwisseling, snelle service, zeer zorgvuldig verpakt!
een zegelring met gravure voor onze kleinzoon besteld , snelle levering en de ring is prachtig en de gravure zeer mooi . Top !
Ik zocht een zeer specifiek sieraad (Fins Design) van een specifieke ontwerper. dat sieraad had ik 10 jaar geleden gekregen en nu verloren. Ik wilde precies hetzelfde terug hebben. Nergens meer te krijgen, ook niet bij de importeur of land van herkomst (Finland) behalve bij jullie! Het bestellen vond ik wel eng. Veel geld en afwachten... Maar wat een betrouwbare service. Direct een mail met antwoorden op mijn vragen, goede orderbevestiging, track and trace en na 1 dag al thuis! Niets dan lof! Elles Goedhart
Snelle levering en goede communicatie. Prima.
Zaterdag besteld dinsdag in huis zeer tevreden goede en snelle service
Zeer tevreden over de herenring welke ik gekocht heb en over de snelle afhandeling 66
Plaats hier uw recensie!