Let op Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Klantenservice

Sinds 1 januari 2011 beschikt Juweliersbedrijf 't Gouddoppertje over een webshop. 't Gouddoppertje werd in 1857 opgericht in Goes door Dhr. van der Have. Men is in de eerste winkel in Goes begonnen met zeeuwse sieraden. Langzaam maar zeker zijn we uitgegroeid tot een begrip in Zeeland. Wij hebben 3 winkels in Zeeland, gelegen in het centrum van Goes, Middelburg en Oostburg, en een gloednieuwe Webshop!

Juwelier 't Gouddoppertje heeft drie prachtige panden midden in de centra van Goes, Oostburg en Middelburg. In 2008 hebben wij onze winkel in Goes verbouwd waardoor u hier comfortabel van onze uitgebreide collectie kunt genieten. Wij hebben hier gekozen voor een aparte spreekkamer, maar toch in de winkel, gescheiden door een glazen wand. Hierdoor kunt u op een prettige en veilige manier genieten van persoonlijk contact met ons. Wij heten u van harte welkom in onze winkels!

Omdat service bij ons centraal staat, willen wij u ook op onze website zo goed mogelijk helpen! Mocht u vragen hebben over een van onze producten, kunt u te aller tijde contact met ons opnemen via het contactformulier. Als u een klacht of suggestie over onze webshop of een door u besteld product heeft stellen we het zeer op prijs als u ook dan met ons contact opneemt via het formulier.