Let op Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Retourneren

Zichttermijn

Bij de aankoop van producten via de webshop van Juwelier 't Gouddoppertje heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen (de zichttermijn). Deze zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen.

Wilt u het sieraad en/of horloge slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden en zorgvuldig om te gaan met het product. Mocht u besluiten het product retour te zenden, zorgt u er dan voor dat wij deze in een zo origineel/oorspronkelijk als mogelijke staat terug ontvangen.

Mocht het product door ondeugdelijke verpakking van de retourzending beschadigd raken, dan kunnen hier voor u kosten aan verbonden zijn of indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wil houden) en daardoor schade aan het product ontstaat, dan bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk.

Procedure retourzending

Wanneer u binnen de zichttermijn van 14 dagen uw product retour wilt zenden vragen wij u om dit als volgt te doen:

 1. Om af te zien van de koop binnen de zichttermijn van 14 dagen kunt u een retourverzoek indienen via "Mijn account"
 2. Wanneer uw retourverzoek is goedgekeurd door een van onze medewerkers, ontvangt u hiervan een bevestiging per email
 3. Verstuur het product met alle geleverde toebehoren (zover als mogelijk is) en het retourformulier in de originele (deugdelijke) verpakking naar het volgende adres:

  Van der Have Administraties B.V.
  o.v.v. retour + bestelnummer*
  Lange Kerkstraat 48
  4461JJ Goes
  The Netherlands

  *het bestelnummer begint met 16777 // Vermeld nooit "GOUDDOPPERTJE" in het adres i.v.m. diefstalgevoeligheid

 4. Na aanmelding van uw retourzending heeft u nog 14 dagen om de producten terug te zenden
 5. Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, ontvangt u het volledig bedrag (inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending) op uw rekeningnummer of gecrediteerd op uw creditcard,

Terugbetaling binnen 14 dagen na ontbinding vindt alleen plaats als de producten ook door ons zijn ontvangen.

Verzendkosten retourzending

Geheel conform de daarvoor gebruikelijke voorwaarden zijn de verzendkosten van uw retourzending voor eigen rekening.

Kapotte levering ontvangen?

Ten alle tijde zullen wij uw producten zorgvuldig verpakken om zodoende de producten zonder schade bij u af te leveren. Mocht er toch schade zijn, dan verzoeken wij u om dit na ontvangst van de levering te melden zodat wij een nieuw product voor u in bestelling kunnen nemen.

Uitzondering op het retourbeleid en uitzondering bij het annuleren van een bestelling

Het wettelijke recht om te retourneren / annuleren van een bestelling geldt alleen voor overeenkomsten tussen Juwelier 't Gouddoppertje en consumenten en geldt dus niet voor overeenkomsten tussen Juwelier 't Gouddoppertje en andere bedrijven. Mocht u als bedrijf en dus zakelijk een bestelling hebben geplaatst en iets te veel of verkeerd besteld hebben, neem dan contact met ons op. Uw bestelling wordt als een zakelijke bestelling aangemerkt als u bij de factuurgegevens een bedrijfsnaam vermeld, die zodoende ook automatisch op de factuur terecht komt. Vanzelfsprekend kunt u als consument wel bedrijfsgegevens invullen bij het afleveradres, dat staat dan los van de factuurgegevens die u van uzelf als particulier invult.