Let op Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Lieve familie, vrienden en klanten,

Toen we op vrijdag 21 augustus de winkel opendeden, werden wij verrast door een jongeman met een lang mes. Voordat we beseften wat er aan de hand was, begon de jongeman op ons in te hakken en te steken. Het is ons met kunst- en vliegwerk gelukt om hem uiteindelijk te verjagen. Hierbij zijn Cor en Yves, die op dat moment aanwezig waren, gewond geraakt. Enkele dagen later hebben we er goede hoop op dat zij hieraan geen blijvend letsel zullen overhouden.

We zijn nu vooral dankbaar, dat we die vrijdag niemand zijn kwijtgeraakt. De medische hulpdiensten waren snel ter plaatse en de politie heeft voortvarend een onderzoek ingesteld naar de dader. We hebben er goede hoop op, dat zij de dader snel in de kraag zullen kunnen vatten. We verzoeken iedereen om die ook maar iets weet dat relevant kan zijn, hoe klein ook, om zich te melden bij de politie.

We hebben de afgelopen dagen reeds een enorm aantal steunbetuigingen ontvangen. Daarvoor willen we iedereen langs deze weg bedanken, voor zover we dat niet reeds in privé hebben gedaan. Het is voor ons erg fijn om te weten dat je er in tijden als deze niet alleen voorstaat.

Met vriendelijke groet,

De familie Van der Have

‘t Gouddoppertje